Appartementen

Verblijf je liever in een appartement met eigen keukentje? Ook dat is mogelijk!

Aan het strand

Direct aan het strand ligt bijvoorbeeld het luxe Divi Aruba Phoenix Resort, met 1 en 2 kamerappartementen. Er is een kidsclub en de appartementen zijn zo gebouwd dat ze allemaal uitzicht over zee hebben. Je kunt hier verblijven op basis van alleen logies, maar ze bieden ook logies en ontbijt en halfpension aan.

Loopafstand van het strand

Op 300 meter van het strand ligt The Mill Resort & Suites, dit is een iets kleiner resort tussen de high-rise hotels. In 5 minuten wandel je naar het strand, of neem de gratis shuttlebus. Het resort heeft een eigen strand op Palm Beach met gratis ligstoelen, badhanddoeken en parasols. Ze hebben 1, 2 en 3 kamerappartementen, een junior suite, en hotelkamers.

Modern Hotel Aruba ligt op 250 meter van het strand, dit is een klein adults only appartementencomplex met 8 vrolijke appartementen. In de tuin is een gezamenlijk zwembad met ligbedden en parasols.

Verder van het strand

De ruime appartementen van White Beach vind je op 2 locaties: op 800m van Palm Beach en op 2400m van het strand van Eagle Beach. Bij het kleinschalige White Beach kun je kiezen uit 1, 2, en 3 kamer-appartementen of een 1-kamerbungalow. De stranden liggen op 5 autominuten van het appartement.