Appartementen

Verblijf je liever in een appartement met eigen keukentje? Ook dat is mogelijk!

Aan het strand

Direct aan het strand ligt bijvoorbeeld het luxe Divi Aruba Phoenix Resort, met 1 en 2 kamerappartementen. Er is een kidsclub en de appartementen zijn zo gebouwd dat ze allemaal uitzicht over zee hebben. Je kunt hier verblijven op basis van alleen logies, maar ze bieden ook logies en ontbijt en halfpension aan.

Loopafstand van het strand

Modern Hotel Aruba ligt op 250 meter van het strand, dit is een klein adults only appartementencomplex met 8 vrolijke appartementen. In de tuin is een gezamenlijk zwembad met ligbedden en parasols.

Het Boardwalk Boutique Hotel ligt ook op 300 meter van Palm Beach. De 46 kleurrijke Casitas liggen in de tropische tuin van een voormalige kokosplantage. De huisjes hebben allemaal een hangmat om in te chillen. Ze hebben ook huisjes met buitendouche.

Verder van het strand

De ruime appartementen van White Beach vind je op 2 locaties: op 800m van Palm Beach en op 2400m van het strand van Eagle Beach. Bij het kleinschalige White Beach kun je kiezen uit 1, 2, en 3 kamer-appartementen of een 1-kamerbungalow. De stranden liggen op 5 autominuten van het appartement.